Juliette Faber

Portrait Juliette FaberSzínésznő - France
Születési éve ismeretlen

Mini-Biography:
The day of birth of Juliette Faber is not on record. She is a French Színésznő, known for L' école buissonnière (1949), Picpus (1943), Juliette Faber's first movie on record is from 1943. Her last motion picture on file dates from 1949.

Juliette Faber Filmográfia [Auszug]
1949: [/ /1] L' école buissonnière (Színész), Rendező Jean-Paul Le Chanois, a Arius, Bernard Blier, Pierre Coste,
1943: [] Picpus (Színész: Berthe), Rendező Richard Pottier, a Albert Préjean, Jean Tissier,

Filmográfia Juliette Faber nach Kategorien

Darsteller

Juliette Faber in other Database records:

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Juliette Faber als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Juliette Faber bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Juliette Faber - KinoTV