Katja Flint

Portrait Katja Flint, Archiv KinoTVHerec - Německo
Narodilo 11. listopad 1959 v Stadthagen
Mini-Biography:
Katja Flint was born on November 11, 1959 in Stadthagen. She is a German Herec, known for Paradies (1986), Zabudnite na Mozarta (1985), Kolp (1985), Katja Flint's first movie on record is from 1985. Her last motion picture on file dates from 2015.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Katja Flint verbrachte ihre ersten Lebensjahre in einer Bergwerkssiedlung in der Nähe des Steinhuder Meers bei Hannover. Später wuchs sie in Utah/USA auf, bevor sie nach Deutschland zurückkehrte und d... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
2015: Der Pfarrer und das Mädchen
2014: Die Frau am Strand
2013: Einfach die Wahrheit
2012: Heiraten ist auch keine Lösung
2010: Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare
2009: Jenseits der Mauer
2009: Liebling, weck die Hühner auf
2009: Stürme in Afrika
2009: Ein starkes Team: Die Schöne vom Beckenrand
2008: Der verlorene Sohn
2008: Mord in aller Unschuld
2006: Mütter, Väter, Kinder
2006: Franziskas Gespür für Männer
2005: Kabale und Liebe
2005: Die weisse Massai
2005: Tatort - Kunstfehler
2004: 21 Liebesbriefe
2004: Pfarrer Braun: Der Fluch der Pröpstin
2003: Pura Vida Ibiza - Ab auf die Insel
2002: Zwei Affären und eine Hochzeit
2002: Casanova - Ich liebe alle Frauen
2002: Der Solist - In eigener Sache
2001: Rosa Roth - Täusche deinen Nächsten wie dich selbst
2000: Der Fall Vera Brühne
2000: Suck my Dick

Click for Filmografie

. 49


updated Thu 30. Mar. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Katja Flint - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media