Kay Francis

Portrait Kay Francis, Archiv KinoTVHerec - USA
Narodilo 13. leden 1899 v Oklahoma City, OK
Zemžel 26. srpen 1968 v New York, NY, US
Mini-Biography:
Kay Francis was born on Januar 13, 1899 in Oklahoma City, OK. She was an American Herec, known for The Cocoanuts (1929), Trouble in Paradise (1932), Give me your Heart (1936), Kay Francis's first movie on record is from 1929. Kay Francis died on August 26, 1968 in New York, NY, US. Her last motion picture on file dates from 1942.
Zivotopisné poznámky (v němčině): nach anderen Angaben am 13. Januar 1903 geboren.... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1942: Always in My Heart
1941: Play Girl
1939: King of the Underworld
1939: In name only
1938: Women Are Like That
1937: Confession
1936: Give me your Heart
1936: Stolen Holiday
1935: Living on velvet
1935: I found Stella Parish
1935: Stranded
1935: The Goose and the Gander
1934: Wonder Bar
1934: British Agent
1934: Mandalay
1933: The House of 56th Street
1932: Cynara
1932: Trouble in Paradise
1932: Jewel robbery
1932: One Way Passage
1932: Street of Women
1932: Man wanted
1931: The False Madonna
1931: Girls About Town
1931: Guilty Hands

Click for Filmografie

. 1 . 3 . 7 . 26 . 27 . 30


updated Wed 03. Jun. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Kay Francis - KinoTV © December 11, 2017 by Unicorn Media