Valy Arnheim

No Photo of Valy Arnheim
Režisér, Herec, Producer - Německo
Narodil 8. červen 1883 v Rappel, Estonia
Zemžel 11. listopad 1950 v Berlin
Mini-Biography:
Valy Arnheim was born on June 8, 1883 in Rappel, Estonia. He was a German Režisér, Herec, Producer, known for Bomby nad Monte Carlem (1931), Münchhausen (1942), Das Schloss in Flandern (1936), Valy Arnheim's first movie on record is from 1916. Valy Arnheim died on November 11, 1950 in Berlin. His last motion picture on file dates from 1958.

Filmografie [Auszug]
1958: Das gab's nur einmal
1945: Das kleine Hofkonzert
1942: Die goldene Stadt
1942: Das tapfere Schneiderlein
1942: Münchhausen
1940: Jud Süss
1939: Meine Tante - deine Tante
1938: Verwehte Spuren
1938: Kautschuk
1938: Das Indische Grabmal
1937: Brillanten
1936: Und Du, mein Schatz, fährst mit
1936: Das Schloss in Flandern
1934: Oberwachtmeister Schwenke
1931: Bomby nad Monte Carlem (Bomben auf Monte Carlo)
1929: Abenteurer G.m.b.H.
1929: Schwarzwaldmädel
1928: Mädchen, hütet euch !
1928: Indizienbeweise
1927: Das Mädchen von der Heilsarmee
1926: Die Piraten der Ostseebäder
1925: Die Anne-Liese von Dessau
1925: Harry Hill im Banne der Todesstrahlen
1921: Das Detektivduell
1920: Die Höllenmaschine

Click for Filmografie

. 35


updated Tue 18. Jul. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Valy Arnheim - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media