Gaston Glass

No Photo of Gaston Glass
Herec - USA
Narodil 31. prosinec 1899 v Paris
Zemžel 11. listopad 1965 v Santa Monica, CA, US
Mini-Biography:
Gaston Glass was born on Dezember 31, 1899 in Paris. He was an American Herec, known for Little Miss Smiles (1922), La Tiger Rose (1929), Humoresque (1920), Gaston Glass's first movie on record is from 1917. Gaston Glass died on November 11, 1965 in Santa Monica, CA, US. His last motion picture on file dates from 1929.

Filmografie [Auszug]
1929: La Tiger Rose
1928: The Red Mark
1927: Jewish Prudence
1926: The Midnight Limited
1924: Trouping with Ellen
1922: The Hero
1922: Little Miss Smiles
1922: Glass Houses
1922: The Song of Life
1921: There are no villains
1920: Humoresque
1919: The Lost Battalion
1919: Let's Elope
1917: Les frères corses

Click for Filmografie


updated Mon 04. Sep. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Gaston Glass - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media