Dina Gralla

No Photo of Dina Gralla
Herec - Německo
Narodilo 15. leden 1905 v Warszawa
Zemžel 11. listopad 1994
Mini-Biography:
Dina Gralla was born on Januar 15, 1905 in Warszawa. She was a German Herec, known for An jedem Finger zehn (1954), Wer wird denn weinen, wenn man auseinandergeht? (1929), Die Frau in vierzig Jahren (1925), Dina Gralla's first movie on record is from 1925. Dina Gralla died on November 11, 1994. Her last motion picture on file dates from 1954.

Filmografie [Auszug]
1954: An jedem Finger zehn
1934: Grüss' mir die Lore noch einmal
1932: Die Wasserteufel von Hieflau
1931: Die schwebende Jungfrau
1931: Der Liebesexpress
1931: Ein Auto und kein Geld
1931: Keine Feier ohne Meyer
1931: Kinder des Glücks
1931: Der Liebesarzt
1929: Wer wird denn weinen, wenn man auseinandergeht?
1929: Fräulein Lausbub
1929: Kehre zurück! Alles vergeben!
1929: Ein kleiner Vorschuss auf die Seligkeit
1928: Die tolle Komtess
1928: Das Girl von der Revue
1928: Modellhaus Crevette
1928: Der Piccolo vom Goldenen Löwen
1928: Befehl zur Ehe
1928: Der Geliebte seiner Frau
1927: Du sollst nicht stehlen
1927: Das Fräulein von Kasse 12
1927: Der Fürst von Pappenheim
1927: Die schönsten Beine von Berlin
1927: Im Luxuszug
1927: Der Balletterzherzog

Click for Filmografie

. 14


updated Fri 09. Oct. 2009

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Dina Gralla - KinoTV © November 23, 2017 by Unicorn Media