Giovanni Grasso

Portrait Giovanni Grasso, Archiv KinoTVRežisér, Herec - Italy
Narodil 11. listopad 1888 v Catania, Sicilia
Zemžel 30. duben 1963 v Catania, Sicilia
Mini-Biography:
Giovanni Grasso was born on November 11, 1888 in Catania, Sicilia. He was an Italian Režisér, Herec, known for Sperduti nel buio (1914), Teresa Raquin (1915), Capitan Blanco (1914), Giovanni Grasso's first movie on record is from 1912. Giovanni Grasso died on April 30, 1963 in Catania, Sicilia. His last motion picture on file dates from 1953.

Filmografie [Auszug]
1953: L' età dell'amore
1952: Melodie immortali
1949: Benvenuto, reverendo!
1947: Il Passatore
1945: Tant que je vivrai
1943: Harlem
1942: Noi vivi
1942: Don Cesare di Bazan
1942: Bengasi
1941: Il vetturale del San Gottardo
1940: Mare
1940: Segreto di Villa Paradiso
1939: Montevergine
1939: Terra di nessuno
1939: Piccoli naufraghi
1932: La telefonista
1926: Il cavalier Petagna
1925: Cavalleria rusticana
1919: Sole
1915: Teresa Raquin
1914: Sperduti nel buio
1914: U Paliu
1914: Capitan Blanco
1914: Ruy Blas
1912: Un Amore Selvaggio

Click for Filmografie

. 2 . 18


updated Sun 22. Oct. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Giovanni Grasso - KinoTV © November 18, 2017 by Unicorn Media