Ilka Grüning

No Photo of Ilka Grüning
Herec - Německo
Narodilo 4. září 1876 v Wien
Zemžel 11. listopad 1964 v Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
Ilka Grüning was born on September 4, 1876 in Wien. She was a German Herec, known for Casablanca (1942), Captain China (1950), Die freudlose Gasse (1925), Ilka Grüning's first movie on record is from 1918. Ilka Grüning died on November 11, 1964 in Los Angeles, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1950.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Brigitte Horney besuchte 1928- 30 die Ilka-Grüning Schauspielschule in Berlin... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1950: Captain China
1948: Words and Music
1948: Letter from an unknown woman
1947: Desperate
1947: Repeat Performance
1946: Temptation
1946: Rendezvous 24
1946: Murder in the Music Hall
1943: Madame Curie
1943: The strange death Of Adolf Hitler
1943: This is the Army
1942: Casablanca
1942: Kings Row
1942: Iceland
1942: Desperate journey
1942: Friendly Enemies
1941: Dangerously they live
1941: Underground
1929: Melodie des Herzens
1929: Der rote Kreis
1929: Zwischen vierzehn und siebzehn
1928: Dyckerpotts Erben
1927: Herbstzeit am Rhein
1927: Familientag im Hause Prellstein
1926: Geheimnisse einer Seele

Click for Filmografie

. 53 . 57 . 59 . 60 . 66


updated Thu 06. Apr. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Ilka Grüning - KinoTV © November 25, 2017 by Unicorn Media