John Guillermin

No Photo of John Guillermin
Režisér, Scénárista, Producer - Great Britain
Narodil 11. listopad 1925 v London, England, UK
Zemžel 27. září 2015 v Topanga Canyon, California, USA
Mini-Biography:
John Guillermin was born on November 11, 1925 in London, England, UK. He was an English Režisér, Scénárista, Producer, known for Tarzan's Greatest Adventure (1959), El Condor (1970), Sheena (1984), John Guillermin's first movie on record is from 1957. John Guillermin died on September 27, 2015 in Topanga Canyon, California, USA. His last motion picture on file dates from 1989.

Filmografie [Auszug]
1989: Dead or alive
1986: King Kong Lives
1984: Sheena
1977: Death on the Nile
1976: King-Kong
1976: King Kong
1974: The towering inferno
1972: Skyjacked
1970: El Condor
1969: The Bridge at Remagen
1967: House of Cards
1966: The Blue Max
1965: Rapture
1962: Tarzan goes to India
1960: The day they robbed the bank of England
1959: Tarzan's Greatest Adventure
1958: I was Monty's Double
1957: The whole truth

Click for Filmografie


updated Sat 16. Sep. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - John Guillermin - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media