Rita Johnson

No Photo of Rita Johnson
Herec - USA
Narodilo 13. srpen 1913 v Worcester, Massachusetts
Zemžel 31. srpen 1965 v Hollywood, California, USA
Mini-Biography:
Rita Johnson was born on August 13, 1913 in Worcester, Massachusetts. She was an American Herec, known for Edison the Man (1940), The big clock (1948), Appointment for Love (1941), Rita Johnson's first movie on record is from 1938. Rita Johnson died on 31, 1965 in Hollywood, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1954.

Filmografie [Auszug]
1954: Susan Slept Here
1948: The big clock
1945: Pardon my past
1943: My Friend Flicka
1941: Appointment for Love
1940: Edison the Man
1940: Forty little mothers
1939: Nick Carter, Master Detective
1939: Honolulu
1939: 6000 Enemies
1938: Man-Proof

Click for Filmografie

. 10


updated Mon 17. Jun. 2013

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Rita Johnson - KinoTV © November 22, 2017 by Unicorn Media