Berivan Kaya

No Photo of Berivan Kaya
Herec - Německo
Narodilo 11. listopad 1967 v Stuttgart
Mini-Biography:
Berivan Kaya was born on November 11, 1967 in Stuttgart. She is a German Herec, known for Tödliche Wahrheit (1994), Das wilde Mädchen (1994), Vater wider Willen (Serienhaupttitel) (1995), Berivan Kaya's first movie on record is from 1993. Her last motion picture on file dates from 2001.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Besonderes: Tanz, Gesang
Instrumente: Klavier

Theater u.a.
Kammerspiele München
Kommödie am Bayerischen Hof
Theater im Kreis Wien... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
2001: Dich schickt der Himmel
2001: Tatort - Zartbitterschokolade
2001: Soko Kitzbühel (Serienhaupttitel)
2001: Alarm für Cobra 11 - Zweites Team
2001: Doppelter Einsatz Berlin - Wehe dem, der liebt
2000: Eine Hand schmiert die andere
2000: Björn - Die Hürden der Behörden
1999: Aschenputtel träumt
1999: Zu gut für diese Welt
1999: Wie angelt man sich seinen Chef ?
1998: Der Schlüssel
1997: Tatort - Arme Püppi
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Familiensinn
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Zerplatze Träume
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Reise ins Jenseits
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Zwischen Hoffnung und Tod
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Das Wolfskind
1996: OP ruft Dr. Bruckner *
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Das Herz des Clowns
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Die Verwechslung
1996: Op ruft Dr. Bruckner - Ein Schwarzer Tag
1996: OP ruft Dr. Bruckner - Die Nacht des Vergessens
1995: Vater wider Willen (Serienhaupttitel)
1995: Ein Fest für Beyhan
1994: Das wilde Mädchen

Click for Filmografie


updated Sun 06. May. 2012

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Berivan Kaya - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media