Rudolf Klicks

No Photo of Rudolf Klicks
Herec - Německo
Narodil 21. květen 1917
Zemžel květen 1977
Mini-Biography:
Rudolf Klicks was born on May 21, 1917. He was a German Herec, known for So ein Flegel (1934), Das Schloss in Flandern (1936), Traumulus (1935), Rudolf Klicks's first movie on record is from 1932. Rudolf Klicks died on , 1977. His last motion picture on file dates from 1941.

Filmografie [Auszug]
1941: Sechs Tage Heimaturlaub
1937: Mein Sohn, der Herr Minister
1937: Die perfekte Sekretärin
1936: Das Schloss in Flandern
1936: Der schüchterne Casanova
1935: Traumulus
1935: Die Werft zum grauen Hecht
1935: Achte mir auf Gakeki
1934: Die Reiter von Deutsch-Ostafrika
1934: Ufa-Märchen
1934: Selbst ist der Mann
1934: So ein Flegel
1932: Tannenberg

Click for Filmografie


updated Fri 06. Jun. 2014

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Rudolf Klicks - KinoTV © December 14, 2017 by Unicorn Media