Patric Knowles

No Photo of Patric Knowles
Herec - Great Britain
Narodil 11. listopad 1911 v Horsforth, Yorkshire, England
Zemžel 23. prosinec 1995 v Woodland Hills, CA, US
Mini-Biography:
Patric Knowles was born on November 11, 1911 in Horsforth, Yorkshire, England. He was an English Herec, known for The Adventures of Robin Hood (1938), Forever and a day (1943), The Big Steal (1949), Patric Knowles's first movie on record is from 1935. Patric Knowles died on Dezember 23, 1995 in Woodland Hills, CA, US. His last motion picture on file dates from 1958.

Filmografie [Auszug]
1958: Auntie Mame
1957: Band of angels
1954: World for Ransom
1953: Jamaica Run
1952: Mutiny
1950: Three came home
1949: The Big Steal
1949: Married and in love
1947: Ivy
1946: The Bride wore boots
1946: Monsieur Beaucaire
1945: Kitty
1943: Frankenstein meets the Wolfman
1943: Forever and a day
1941: The Wolf man
1939: Another thin man
1938: The Adventures of Robin Hood
1938: Heart of the north
1938: Four's a crowd
1937: It's Love I'm After
1936: Give me your Heart
1936: The charge of the light brigade
1935: Abdul the Damned

Click for Filmografie

. 2 . 4 . 8 . 13 . 15 . 16


updated Sat 01. Feb. 2014

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Patric Knowles - KinoTV © November 24, 2017 by Unicorn Media