Giuseppe La Torre

No Photo of Giuseppe La Torre
Operatőr - Italy
Narodil 11. listopad 1915 v Roma
Also known as : Joseph L. Tower,

** This site has moved... **


Mini-Biography:
Giuseppe La Torre was born on November 11, 1915 in Roma. He is an Italian Operatőr, known for A tale of five cities (1951), Violette nei capelli (1941), La granduchessa si diverte (1940), Giuseppe La Torre's first movie on record is from 1940. His last motion picture on file dates from 1971.

Filmografie [Auszug]
1971: La ragazza dalle mani di corallo
1969: Quinto: non ammazzare
1968: La vuole lui... lo vuole lei
1967: Occhio per occhio, dente per dente
1967: Lola Colt
1967: Tecnica per un massacro
1951: A tale of five cities
1941: Brivido
1941: Violette nei capelli
1940: La canzone rubata
1940: Cento lettere d'amore
1940: La granduchessa si diverte

Click for Filmografie

. 4 . 6 . 12


updated Sat 11. Nov. 2017

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Giuseppe La Torre - KinoTV © February 21, 2018 by Unicorn Media