Lillian Lawrence

No Photo of Lillian Lawrence
Herec - USA
Narodilo 17. únor 1868 v Alexander, West Virginia, USA
Zemžel 7. květen 1926 v Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
Lillian Lawrence was born on Februar 17, 1868 in Alexander, West Virginia, USA. She was an American Herec, known for The Three Ages (1923), Sensation Seekers (1927), The Galley Slave (1915), Lillian Lawrence's first movie on record is from 1915. Lillian Lawrence died on May 7, 1926 in Beverly Hills, Los Angeles, California, USA. Her last motion picture on file dates from 1927.

Filmografie [Auszug]
1927: Sensation Seekers
1925: Stella Maris
1924: Christine of the Hungry Heart
1923: The Three Ages
1923: Crinoline and Romance
1921: Making the Grade
1915: The Galley Slave

Click for Filmografie

. 1


updated Mon 19. Jun. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Lillian Lawrence - KinoTV © November 24, 2017 by Unicorn Media