Carl-Otto Bartning

No Photo of Carl-Otto Bartning
Editor - Německo
Narodil 2. září 1909 v Berlin
Zemžel 11. listopad 1983 v Berlin
Mini-Biography:
Carl-Otto Bartning was born on September 2, 1909 in Berlin. He was a German Editor, known for Alibi (1955), Die Fastnachtsbeichte (1960), Die Brücke (1959), Carl-Otto Bartning's first movie on record is from 1931. Carl-Otto Bartning died on November 11, 1983 in Berlin. His last motion picture on file dates from 1962.

Filmografie [Auszug]
1962: Das Gasthaus an der Themse
1962: Die Tür mit den sieben Schlössern
1961: Das Wunder des Malachias
1960: Die Fastnachtsbeichte
1959: Die Brücke
1956: Kitty und die Grosse Welt
1955: Alibi
1955: Der Himmel ist nie ausverkauft
1937: Fanny Elssler
1936: Glückskinder
1935: Hundert Tage
1931: Ein ausgekochter Junge

Click for Filmografie

. 8


updated Sat 29. Jun. 2013

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Carl-Otto Bartning - KinoTV © November 25, 2017 by Unicorn Media