John Longden

No Photo of John Longden
Herec - Great Britain
Narodil 11. listopad 1900 v Westindien
Zemžel 26. květen 1971
Mini-Biography:
John Longden was born on November 11, 1900 in Westindien. He was an English Herec, known for Young and Innocent (1937), Juno and the Paycock (1930), Blackmail (1929), John Longden's first movie on record is from 1929. John Longden died on May 26, 1971. His last motion picture on file dates from 1957.

Filmografie [Auszug]
1957: Quatermass II
1940: Kontraband (Contraband)
1937: Young and Innocent
1931: The Skin Game
1930: Children of Chance
1930: Juno and the Paycock
1929: Atlantic
1929: Blackmail

Click for Filmografie


updated Tue 15. Oct. 2013

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - John Longden - KinoTV © November 24, 2017 by Unicorn Media