Charles Maigne

No Photo of Charles Maigne
Scénárista, Režisér, Editor - USA
Narodil 11. listopad 1879 v Richmond, Virginia, USA
Zemžel 28. listopad 1929 v San Francisco, California, USA
Mini-Biography:
Charles Maigne was born on November 11, 1879 in Richmond, Virginia, USA. He was an American Scénárista, Režisér, Editor, known for The Trail of the Lonesome Pine (1923), Drums of Fate (1923), The Bottle Imp (1917), Charles Maigne's first movie on record is from 1916. Charles Maigne died on November 28, 1929 in San Francisco, California, USA. His last motion picture on file dates from 1923.

Filmografie [Auszug]
1923: The Trail of the Lonesome Pine
1923: Drums of Fate
1921: The Kentuckians
1920: A Cumberland Romance
1920: The Copperhead
1919: The Firing Line
1919: The Invisible Bond
1918: In the Hollow of Her Hand
1918: Out of a Clear Sky
1918: Heart of the Wilds
1918: The Danger Mark
1918: A Doll's House
1918: Prunella
1918: The Lie
1918: The Blue Bird
1918: The Song of Songs
1918: The Knife
1918: Rose of the World
1917: The Rise of Jenny Cushing
1917: The Hungry Heart
1917: Barbary Sheep
1917: The Bottle Imp
1917: The Golden Fetter
1916: The Brand of Cowardice

Click for Filmografie

. 1 . 4 . 16 . 22


updated Mon 18. Sep. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Charles Maigne - KinoTV © December 11, 2017 by Unicorn Media