Charles Maigne

No Photo of Charles Maigne
Scénárista, Režisér, Editor - USA
Narodil 11. listopad 1879 v Richmond, Virginia, USA
Zemžel 28. listopad 1929 v San Francisco, California, USA

Zivotopisné poznámky

Filmografie:

Ředitel

1. (1918) In the Hollow of Her Hand 12.00.1918
2. (1919) The Firing Line
3. (1919) The Invisible Bond
4. (1920) The Copperhead 01.25.1920
5. (1920) A Cumberland Romance
6. (1921) The Kentuckians 02.20.1921
7. (1923) The Trail of the Lonesome Pine
8. (1923) Drums of Fate

Napsal

1. (1916) The Brand of Cowardice , Režie: John W. Noble 10.23.1916
2. (1917) The Golden Fetter , Režie: Edward LeSaint 01.25.1917
3. (1917) The Bottle Imp , Režie: Marshall Neilan 03.26.1917
4. (1917) Barbary Sheep , Režie: Maurice Tourneur 09.09.1917
5. (1917) The Hungry Heart , Režie: Robert G. Vignola 11.05.1917
6. (1917) The Rise of Jenny Cushing , Režie: Maurice Tourneur 11.11.1917
7. (1918) Rose of the World , Režie: Maurice Tourneur 01.07.1918
8. (1918) The Knife , Režie: Robert G. Vignola 02.00.1918
9. (1918) The Song of Songs , Režie: Joseph Kaufman 02.18.1918
10. (1918) The Blue Bird , Režie: Maurice Tourneur 03.31.1918
11. (1918) The Lie , Režie: J. Searle Dawley 04.14.1918
12. (1918) A Doll's House , Režie: Maurice Tourneur 06.09.1918
13. (1918) The Danger Mark , Režie: Hugh Ford 07.07.1918
14. (1918) Heart of the Wilds , Režie: Marshall Neilan 08.18.1918
15. (1918) Out of a Clear Sky , Režie: Marshall Neilan 09.22.1918
16. (1918) In the Hollow of Her Hand , Režie: Charles Maigne 12.00.1918
17. (1919) The Invisible Bond , Režie: Charles Maigne
18. (1920) The Copperhead , Režie: Charles Maigne 01.25.1920
19. (1920) A Cumberland Romance , Režie: Charles Maigne

Příběh

1. (1916) The Brand of Cowardice , Režie: John W. Noble 10.23.1916

Střih

1. (1918) In the Hollow of Her Hand , Režie: Charles Maigne 12.00.1918

Architekt

1. (1918) Prunella , Režie: Maurice Tourneur 06.02.1918

Publikace

- Giornate del cinema muto Pordenone 2014 Katalog pg 45

updated Mon 18. Sep. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Charles Maigne - KinoTV © December 12, 2017 by Unicorn Media