Charles Maigne

No Photo of Charles Maigne
Scénárista, Režisér, Editor - USA
Narodil 11. listopad 1879 v Richmond, Virginia, USA
Zemžel 28. listopad 1929 v San Francisco, California, USA

** This site has moved... **

Zivotopisné poznámky

Filmografie:

Ředitel

1. (1918) Her Great Chance 10.00.1918
2. (1918) In the Hollow of Her Hand 12.00.1918
3. (1919) The Firing Line
4. (1919) The Invisible Bond
5. (1920) The Copperhead 01.25.1920
6. (1920) A Cumberland Romance
7. (1921) The Kentuckians 02.20.1921
8. (1923) The Trail of the Lonesome Pine
9. (1923) Drums of Fate

Napsal

1. (1916) The Brand of Cowardice , Režie: John W. Noble 10.23.1916
2. (1917) The Golden Fetter , Režie: Edward LeSaint 01.25.1917
3. (1917) The Bottle Imp , Režie: Marshall Neilan 03.26.1917
4. (1917) Barbary Sheep , Režie: Maurice Tourneur 09.09.1917
5. (1917) The Hungry Heart , Režie: Robert G. Vignola 11.05.1917
6. (1917) The Rise of Jenny Cushing , Režie: Maurice Tourneur 11.11.1917
7. (1918) Rose of the World , Režie: Maurice Tourneur 01.07.1918
8. (1918) The Knife , Režie: Robert G. Vignola 02.00.1918
9. (1918) The Song of Songs , Režie: Joseph Kaufman 02.18.1918
10. (1918) The Blue Bird , Režie: Maurice Tourneur 03.31.1918
11. (1918) The Lie , Režie: J. Searle Dawley 04.14.1918
12. (1918) A Doll's House , Režie: Maurice Tourneur 06.09.1918
13. (1918) The Danger Mark , Režie: Hugh Ford 07.07.1918
14. (1918) Heart of the Wilds , Režie: Marshall Neilan 08.18.1918
15. (1918) Out of a Clear Sky , Režie: Marshall Neilan 09.22.1918
16. (1918) Her Great Chance , Režie: Charles Maigne 10.00.1918
17. (1918) In the Hollow of Her Hand , Režie: Charles Maigne 12.00.1918
18. (1919) The Invisible Bond , Režie: Charles Maigne
19. (1920) The Copperhead , Režie: Charles Maigne 01.25.1920
20. (1920) A Cumberland Romance , Režie: Charles Maigne

Příběh

1. (1916) The Brand of Cowardice , Režie: John W. Noble 10.23.1916

Střih

1. (1918) In the Hollow of Her Hand , Režie: Charles Maigne 12.00.1918

Architekt

1. (1918) Prunella , Režie: Maurice Tourneur 06.02.1918

Publikace

- Giornate del cinema muto Pordenone 2014 Katalog pg 45

updated Sun 18. Feb. 2018

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Charles Maigne - KinoTV © February 22, 2018 by Unicorn Media