Delbert Mann

No Photo of Delbert Mann
Režisér - USA
Narodil 30. leden 1920 v Lawrence, Kansas, USA
Zemžel 11. listopad 2007 v Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
Delbert Mann was born on Januar 30, 1920 in Lawrence, Kansas, USA. He was an American Režisér, known for Night Crossing (1981), All quiet on the western front (1979), Quick before it melts (1964), Delbert Mann's first movie on record is from 1924. Delbert Mann died on November 11, 2007 in Los Angeles, California, USA. His last motion picture on file dates from 1994.

Filmografie [Auszug]
1994: Lily in Winter
1993: Incident in a small town
1991: Incident at Baltimore
1988: April Morning
1984: Love leads the way
1981: Night Crossing
1979: All quiet on the western front
1979: Torn between two Lovers
1975: A girl named Sooner
1972: No place to run
1970: Jane Eyre
1969: David Copperfield
1968: Heidi
1968: Pink Jungle
1966: Mister Buddwing
1964: Quick before it melts
1964: Dear Heart
1963: A Gathering of Eagles
1961: La Outsider
1961: Lover come back
1961: That Touch of Mink
1960: The dark at the top of the stairs
1959: Middle of the night
1958: Separate Tables
1958: Desire under the Elms

Click for Filmografie

. 4 . 5 . 7


updated Mon 01. Jun. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Delbert Mann - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media