María Elena Marqués

No Photo of María Elena Marqués
Herec - Mexico
Narodilo 14. prosinec 1926 v Mexico, Distrito Federal, Mexico
Zemžel 11. listopad 2008 v Mexico City, Mexico
Mini-Biography:
María Elena Marqués was born on Dezember 14, 1926 in Mexico, Distrito Federal, Mexico. She was Herec, known for Across the wide Missouri (1951), La perla (1945), La nera Angustias (1949), María Elena Marqués's first movie on record is from 1943. María Elena Marqués died on November 11, 2008 in Mexico City, Mexico. Her last motion picture on file dates from 1954.

Filmografie [Auszug]
1954: El joven Juárez
1951: Across the wide Missouri
1949: La nera Angustias
1947: Carita de cielo
1945: La perla
1943: Doña Bárbara

. 2 . 5


updated Mon 05. Jan. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - María Elena Marqués - KinoTV © November 22, 2017 by Unicorn Media