Alfredo Martinelli

No Photo of Alfredo Martinelli
Herec - Italy
Narodil 7. březen 1899 v Siena, Toscana
Zemžel 11. listopad 1968 v Siena, Toscana
Mini-Biography:
Alfredo Martinelli was born on March 7, 1899 in Siena, Toscana. He was an Italian Herec, known for I topi grigi (1918), Il Passatore (1947), The white Sister (1923), Alfredo Martinelli's first movie on record is from 1917. Alfredo Martinelli died on November 11, 1968 in Siena, Toscana. His last motion picture on file dates from 1947.

Filmografie [Auszug]
1947: Il Passatore
1942: Don Cesare di Bazan
1940: Cento lettere d'amore
1927: Nanu, la cugina d'Albania
1927: Florette e Patapon
1925: Il tacchino
1923: The white Sister
1921: La donna perduta
1921: La fuggitiva
1919: Le Avventure di Doloretta
1918: Nel Gorgo
1918: I topi grigi
1917: Il bacio dell'arte
1917: Il Triangolo giallo
1917: Demionetta
1917: L' Articolo IV

Click for Filmografie

. 15


updated Fri 21. Jul. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Alfredo Martinelli - KinoTV © November 23, 2017 by Unicorn Media