Ray Milland

Portrait Ray Milland, Archiv KinoTVHerec - USA
Narodil 3. leden 1905 v Neath, Wales, England
Zemžel 10. březen 1986 v Torrance, California, USA
Mini-Biography:
Ray Milland was born on Januar 3, 1905 in Neath, Wales, England. He was an American Herec, known for The Swiss conspiracy (1975), The Royal Romance of Charles and Diana (1982), Love Story (1970), Ray Milland's first movie on record is from 1928. Ray Milland died on March 10, 1986 in Torrance, California, USA. His last motion picture on file dates from 1982.
Zivotopisné poznámky (v němčině): englischer Schauspieler des amerikanischen Kinos, spielte in über 170 Filmen... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1982: The Royal Romance of Charles and Diana
1982: Starflight One
1978: Battlestar Galactica
1978: Olivers Story
1978: The House in the Nightmare Park
1976: Mayday at 40000 feet
1975: The Swiss conspiracy
1973: Gold
1973: Terror in the wax museum
1972: Frogs
1972: Columbo: The greenhouse jungle
1971: Columbo: Death lends a hand
1971: River of Gold
1970: Love Story
1965: The Love Goddesses
1965: Quick, Let's Get Married
1963: The Man with the X-Ray Eyes
1962: The premature burial
1962: Panic in Year Zero!
1957: The River's Edge
1956: High Flight
1955: The girl in the red velvet swing
1955: Man alone
1954: Dial M for Murder
1953: Jamaica Run

Click for Filmografie

. 2 . 3 . 14 . 23 . 24 . 25 . 26 . 28 . 31 . 32 . 33 . 38 . 40 . 44 . 53


updated Sat 15. Apr. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Ray Milland - KinoTV © January 16, 2018 by Unicorn Media