Kurt Neumann

Režisér - Německo
Narodil 5. duben 1908 v Nürnberg
Zemžel 21. srpen 1958 v Hollywood, California, USA

Mini-Biography:
Kurt Neumann was born on April 5, 1908 in Nürnberg. He was a German Režisér, known for Regina Amstetten (1953), Cattle Drive (1951), The Dude goes west (1948), Kurt Neumann's first movie on record is from 1933. Kurt Neumann died on August 21, 1958 in Hollywood, California, USA. His last motion picture on file dates from 1958.

Kurt Neumann Filmografie [Auszug]
1958: [/ /1] Watusi (Ředitel), with Taina Elg, David Farrar, George Montgomery,
1958: [/ /1] The fly (Ředitel), with Kathleen Freeman, Betty Lou Gerson, Al Hedison,
1957: [09.10] The Deerslayer (Ředitel), with Cathy O'Donnell, Lex Barker, Jay C. Flippen,
1957: [04.00] Kronos (Ředitel), with Jeff Morrow, Barbara Lawrence, John Emery,
1956: [/ /1] Mohawk (Ředitel), with Scott Brady, Neville Brand, Rita Gam,
1955: [/ /1] Stern von Rio (Ředitel), with Maria Frau, Willy Fritsch, Johannes Heesters,
1954: [] Drei vom Varieté (Ředitel), with Paul Dahlke, Eberhard Itzenplitz,
1954: [/ /1] Rummelplatz der Liebe (Ředitel), with Eva Bartok, , Helene Stanley,
1954: [] Mannequins für Rio (Ředitel), with Johanna Matz, Erica Beer, Gert Fröbe,
1953: [/ /1] Regina Amstetten (Ředitel), with Paul Hartmann,
1952: [09.00] Son of Ali Baba (Ředitel), with Tony Curtis, Piper Laurie,
1951: [/ /1] Cattle Drive (Ředitel), with Leon Ames, Henry Brandon, Joel McCrea,
1950: [06.02] Rocketship X-M (Ředitel), with Lloyd Bridges, Osa Massen, John Emery,
1949: [/ /1] The Kid from Texas (Ředitel), with Albert Dekker, Audie Murphy, ,
1949: [01.22] Bad Men of Tombstone (Ředitel: (AKA Kurt Newman)), with Barry Sullivan, Marjorie Reynolds, Broderick Crawford,
1948: [/ /1] The Dude goes west (Ředitel), with Eddie Albert, James Gleason, ,
1947: [/ /1] Tarzan and the huntress (Ředitel), with Brenda Joyce, ,
1946: [] Tarzan and the Leopard Woman (Ředitel), with , Brenda Joyce, Johnny Sheffield,
1945: [] Tarzan and the Amazons (Ředitel), with , Brenda Joyce, Johnny Sheffield,
1943: [10.22] The Unknown Guest (Ředitel), with Victor Jory, Pamela Blake, Veda Ann Borg,
1942: [03.05] Fall In (Ředitel), with William Tracy, Robert Barrat, Jean Porter,
1939: [] Island of lost men (Ředitel), with J. Carrol Naish, Anna May Wong,
1938: [] Wide open faces (Ředitel), with Jane Wyman, Dick Rich, Barbara Pepper,
1937: [02.26] Espionage (Ředitel), with Ketti Gallian,
1934: [] Let's talk it over (Ředitel), with Irene Ware, Otis Harlan, Douglas Fowley,
1933: [] Secret of the Blue Room (Ředitel),

Filmografie Kurt Neumann nach Kategorien

Regie Drehbuch

Kurt Neumann in other Database records:

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Kurt Neumann - KinoTV