Pat O'Brien

No Photo of Pat O'Brien
Herec - USA
Narodil 11. listopad 1899 v Milwaukee, Wisconsin, USA
Zemžel 15. říjen 1983 v Santa Monica, California, USA
Mini-Biography:
Pat O'Brien was born on November 11, 1899 in Milwaukee, Wisconsin, USA. He was an American Herec, known for Angels with dirty faces (1938), Some like it Hot (1959), Boy with the green hair (1948), Pat O'Brien's first movie on record is from 0. Pat O'Brien died on October 15, 1983 in Santa Monica, California, USA. His last motion picture on file dates from 1975.

Filmografie [Auszug]
1975: The Sky's the Limit
1973: The Other Woman
1964: Town tamer
1959: Some like it Hot
1954: Jubilee Trail
1951: The People against O'Hara
1950: Fireball
1949: A Dangerous Profession
1948: Boy with the green hair
1948: Fighting Father Dunne
1946: Crack-up
1943: His Butler's Sister
1940: The Nights of Nights
1940: Torrid Zone
1940: The fighting 69th
1940: Flowing Gold
1940: Castle on the Hudson
1940: Knute Rockne All American
1940: Escape to Glory
1939: Indianapolis Speedway
1939: The Kid From Kokomo
1938: Angels with dirty faces
1938: Boy meets Girl
1938: Garden of the Moon
1938: Swingtime in the Movies

Click for Filmografie

. 12 . 15 . 18 . 25 . 42 . 46


updated Wed 07. Jun. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Pat O'Brien - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media