Luciano Pavarotti

Portrait Luciano Pavarotti, Archiv KinoTVHerec, Sänger - Italy
Narodil 12. říjen 1935 v Modena
Zemžel 6. září 2007 v Modena
Mini-Biography:
Luciano Pavarotti was born on October 12, 1935 in Modena. He was an Italian Herec, Sänger, known for Yes, Giorgio (1982), Distant Harmony (1986), Un Ballo in Maschera (1986), Luciano Pavarotti's first movie on record is from 1982. Luciano Pavarotti died on September 6, 2007 in Modena. His last motion picture on file dates from 1986.

Filmografie [Auszug]
1986: Distant Harmony
1986: Un Ballo in Maschera
1983: Idomeneo
1982: Yes, Giorgio


updated Mon 23. Oct. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Luciano Pavarotti - KinoTV © November 23, 2017 by Unicorn Media