Benito Perojo

No Photo

Režisér, Scénárista - Spain
Narodil 14. červen 1894 v Madrid
Zemžel 11. listopad 1974 v Madrid

Mini-Biography:
Benito Perojo was born on June 14, 1894 in Madrid. He was Režisér, Scénárista, known for Herzen ohne Ziel (1928), El Negro que tenía el alma blanca (1927), Más allá de la muerte (1924), Benito Perojo's first movie on record is from 1924. Benito Perojo died on November 11, 1974 in Madrid. His last motion picture on file dates from 1940.

Benito Perojo Filmografie [Auszug]
1940: Marianela (Ředitel), with Mary Carillo, Julio Peña, Rafael Calvo,
1938: El barbero de Sevilla (Ředitel), with Miguel Ligero, Estrellita Castro, Roberto Rey,
1930: La bodega (Ředitel), with Colette Darfeuil, Gabriel Gabrio, Concha Piquer,
1928: Herzen ohne Ziel (Ředitel), Režie Gustav Ucicky,
1928: La condesa María (Ředitel), with Sandra Milowanoff,
1927: El Negro que tenía el alma blanca (Ředitel), with Andrews Engelmann, José Aguëras, Joaquín Carrasco,
1924: Más allá de la muerte (Ředitel), with Andrée Brabant, Paul Vermoyal,

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Benito Perojo - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige