Josef Reithofer

No Photo of Josef Reithofer
Herec - Austria
Narodil 15. říjen 1883 v Wien
Zemžel 11. listopad 1950 v Berlin
Mini-Biography:
Josef Reithofer was born on October 15, 1883 in Wien. He was an Austrian Herec, known for Der Berg ruft (1937), Ich war Jack Mortimer (1935), Die Austernlilli (1937), Josef Reithofer's first movie on record is from 1918. Josef Reithofer died on November 11, 1950 in Berlin. His last motion picture on file dates from 1945.

Filmografie [Auszug]
1945: Das kleine Hofkonzert
1942: Die goldene Stadt
1937: Der Berg ruft
1937: Die Austernlilli
1935: Ich war Jack Mortimer
1932: Abenteuer einer schönen Frau
1930: Dreyfus
1923: Maud, die grosse Sensation
1923: Der wilde Freiger
1922: Die Frau mit den 10 Masken. 3. Begebenheit: Tote, die leben
1921: Die Frau mit den 10 Masken. 2. Begebenheit: Der Schatten des Gehenkten
1921: Die Frau mit den 10 Masken. 1. Begebenheit: Das Grab ohne Toten
1921: Aus dem Schwarzbuche eines Polizeikommissars I
1920: Der Schädel der Pharaonentochter
1920: Der Sklavenhalter von Kansas-City
1920: Die Erlebnisse der berühmten Tänzerin Fanny Elssler
1919: Das Geheimnis der Zisterne
1919: Der Mann mit dem Silberskelett
1919: Die Lichtscheue Dame
1919: Alte Zeit, neue Zeit
1918: Sonnwendhof
1918: Gregor Marold
1918: Peter Karvan

Click for Filmografie


updated Tue 18. Jul. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Josef Reithofer - KinoTV © November 22, 2017 by Unicorn Media