Marc Robbins

No Photo of Marc Robbins
Herec - USA
Narodil 3. leden 1868
Zemžel 5. duben 1931 v Los Angeles, California, USA
Mini-Biography:
Marc Robbins was born under the given name Marcus B. Robbins on Januar 3, 1868. He was an American Herec, known for American Methods (1917), When a man sees red (1917), Judge not; or, the Woman of Mona Diggings (1915), Marc Robbins's first movie on record is from 1914. Marc Robbins died on April 5, 1931 in Los Angeles, California, USA. His last motion picture on file dates from 1920.

Filmografie [Auszug]
1920: Someone in the House
1920: Li Ting Lang
1920: Alias Jimmy Valentine
1919: The Man Hunter
1918: For Freedom
1918: Riders of the Purple Sage
1918: True Blue
1918: The Blindness of Divorce
1917: The Heart of a Lion
1917: When a man sees red
1917: American Methods
1917: Her Soul's Inspiration
1916: The Mainspring
1916: The Measure of a Man
1916: The Cry of Conscience
1916: The Social Buccaneer
1916: For Her Mother's Sake
1916: The Song of the Woods
1916: Weapons of Love
1916: An International Marriage
1916: The Silent Man of Timber Gulch
1916: The Crippled Hand
1916: The Winning of Miss Construe
1916: Yust from Sweden
1916: A Child of Circumstances

Click for Filmografie

. 20 . 28 . 30


updated Fri 17. Nov. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Marc Robbins - KinoTV © January 16, 2018 by Unicorn Media