Robert Ryan

Portrait Robert Ryan, Archiv KinoTVHerec - USA
Narodil 11. listopad 1913 v Chicago, IL, USA
Zemžel 11. červenec 1973 v New York, NY, US
Mini-Biography:
Robert Ryan was born on November 11, 1913 in Chicago, IL, USA. He was an American Herec, known for Hour of the Gun (1967), The Outfit (1973), The Canadians (1961), Robert Ryan's first movie on record is from 1939. Robert Ryan died on July 11, 1973 in New York, NY, US. His last motion picture on file dates from 1974.

Filmografie [Auszug]
1974: Executive action
1973: The Outfit
1973: The Man without a country
1973: The Iceman Cometh
1973: Lolly-Madonna XXX
1972: La Course du lièvre à travers les champs
1971: The Love Machine
1970: Lawman
1970: The Front Page
1969: Captain Nemo and The Underwater City
1969: Divoká banda (The wild bunch)
1968: Lo sbarco di Anzio
1968: Un minuto per pregare, un instante per morire
1967: Hour of the Gun
1967: Custer of the West
1967: The Busy Body
1966: The dirty dozen
1966: The Professionals
1965: Battle of the Bulge
1965: La guerre secrète
1962: Billy Budd
1961: The Canadians
1961: King of Kings
1961: The longest day
1960: Ice Palace

Click for Filmografie

. 11 . 16 . 17 . 18 . 20 . 21 . 24 . 25 . 26 . 33 . 35 . 36 . 43 . 44 . 46 . 51 . 52 . 62 . 66


updated Mon 30. Oct. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Robert Ryan - KinoTV © November 22, 2017 by Unicorn Media