José Sancho

No Photo of José Sancho
Herec - Spain
Narodil 11. listopad 1944 v Manises, Valencia
Mini-Biography:
José Sancho was born on November 11, 1944 in Manises, Valencia. He is Herec, known for Carne trémula (1997), Flores de otro mundo (1999), Arroz y tartana (2003), José Sancho's first movie on record is from 1997. His last motion picture on file dates from 2008.

Filmografie [Auszug]
2008: Flor de mayo
2003: Arroz y tartana
2002: Stranded: Náufragos
1999: Flores de otro mundo
1997: Carne trémula

. 3


updated Sun 18. Nov. 2012

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - José Sancho - KinoTV © November 25, 2017 by Unicorn Media