Barbara Schöne

Portrait Barbara Schöne, Archiv KinoTVHerec - Německo
Narodilo 19. květen 1947 v Berlin
Also known as : Bärbel Schöne,

Mini-Biography:
Barbara Schöne was born on May 19, 1947 in Berlin. She is a German Herec, known for Willi wird das Kind schon schaukeln (1971), Die Bank ist nicht geschädigt (1991), Aber ehrlich ...! (Serienhaupttitel) (1994), Barbara Schöne's first movie on record is from 1957. Her last motion picture on file dates from 2016.

Filmografie [Auszug]
2016: Mängelexemplar
2015: Eins ist nicht von dir
2014: Die letzten Millionen
2014: Der Staatsanwalt - Hackordnung
2007: Wie verführ' ich meinen Ehemann
2006: Die Sturmflut
2005: Tote Hose - Kann nicht, gibt's nicht
2004: Das Traumschiff - Sri Lanka
2003: Baltic Storm
2002: Auch erben will gelernt sein
2001: Zweikampf
1999: Showpalast
1998: Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen
1995: Eine Frau wird gejagt
1994: Der Gartenkrieg
1994: Heimliche Zeugin
1994: Aber ehrlich ...! (Serienhaupttitel)
1994: Ein Richter zum Küssen
1994: Nich' mit Leo
1994: Sylter Geschichten - Die Streithähne
1994: Unser Charly - Charly und das Känguruh
1992: Der Forstarzt - Juhnke & Co.
1991: Die Bank ist nicht geschädigt
1986: Berliner Weisse mit Schuss
1975: Lichtspiele am Preussenkorso

Click for Filmografie


updated Wed 10. Jun. 2015

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Barbara Schöne - KinoTV © December 14, 2017 by Unicorn Media