Rolf Schübel

No Photo of Rolf Schübel
Režisér - Německo
Narodil 11. listopad 1942 v Stuttgart
Mini-Biography:
Rolf Schübel was born on November 11, 1942 in Stuttgart. He is a German Režisér, known for Blueprint (2002), Nachruf auf eine Bestie (1983), Todfeinde - Sterben und Überleben in Stalingrad (1992), Rolf Schübel's first movie on record is from 1966. His last motion picture on file dates from 2006.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Studium der Literaturwissenschaft und Sozioligie in Tübingen und Hamburg, Seit 1968 erst Dokumentarfilme für ARD und ZDF, Fernsehfilme... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
2006: Tatort - Aus der Traum
2002: Blueprint
2002: Kollaps
1999: Gloomy Sunday
1997: Woanders scheint nachts die Sonne
1997: 2 1/2 Minuten
1996: Tödliche Begegnung
1996: Shanghai - Eltern für mein Kind
1992: Todfeinde - Sterben und Überleben in Stalingrad
1991: Das Heimweh des Walerjan Wrobel
1987: Der Indianer
1985: Machtkämpfe
1983: Nachruf auf eine Bestie
1982: Bier für Lama Kara
1977: Das Tor zum Garten der Träume
1976: Das Jubiläum - Unsere Firma wird 50
1974: Die Aufsteiger-Saga
1972: Arbeitskampf
1971: Rote Fahnen sieht man besser
1966: Der deutsche Kleinstädter

Click for Filmografie


updated Fri 27. Oct. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Rolf Schübel - KinoTV © November 20, 2017 by Unicorn Media