Run Run Shaw

Portrait Run Run ShawProducer - HK
Születés 4. október 1907 a Ningbo
Halálozás 5. január 2014

Mini-Biography:
Run Run Shaw was born on October 4, 1907 in Ningbo. He was Producer, known for Vermilion Door (1969), Empress Wu (1965), Run Run Shaw's first movie on record is from 1965. Run Run Shaw died on Januar 5, 2014. His last motion picture on file dates from 1969.

Run Run Shaw Filmográfia [Auszug]
1969: [] Vermilion Door (Producer), Rendező Lo Chen, a , Ivy Ling Po, Ruey Ming,
1965: [] Empress Wu (Producer), Rendező Li Han Hsiang, a Yen Chaun, Lo Chi, Paul Chang Chung,

Filmográfia Run Run Shaw nach Kategorien

Produzent

Run Run Shaw in other Database records:

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Run Run Shaw als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Run Run Shaw bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Run Run Shaw - KinoTV