Artúr Somlay

No Photo of Artúr Somlay
Herec, Režisér - Hungary
Narodil 28. únor 1883 v Budapest
Zemžel 11. listopad 1951 v Budapest
Mini-Biography:
Artúr Somlay was born on Februar 28, 1883 in Budapest. He was a Hungarian Herec, Režisér, known for Valahol Európában (1947), Aus dem Schwarzbuche eines Polizeikommissars I (1921), Fekete gyémántok (1916), Artúr Somlay's first movie on record is from 1912. Artúr Somlay died on November 11, 1951 in Budapest. His last motion picture on file dates from 1947.

Filmografie [Auszug]
1947: Valahol Európában
1940: Erzsébet királyné
1936: Ernte
1924: Jedermanns Weib
1922: Ilona
1921: Der Eisenbahnkönig
1921: Das Rätsel der Sphinx
1921: Aus dem Schwarzbuche eines Polizeikommissars I
1920: Die Sippschaft
1917: A szerelem bolondjai I-II.
1917: A Gazdag szegények
1916: Fekete gyémántok
1915: Simon Judit
1912: Ma és holnap

Click for Filmografie


updated Mon 18. Sep. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Artúr Somlay - KinoTV © November 21, 2017 by Unicorn Media