Sam Spiegel

No Photo of Sam Spiegel
Producer - USA
Narodil 11. listopad 1901 v Jaroslav, Polen
Zemžel 31. prosinec 1985 v St. Martin, Kanalinseln, England
Mini-Biography:
Sam Spiegel was born on November 11, 1901 in Jaroslav, Polen. He was an American Producer, known for The African Queen (1951), On the Waterfront (1954), The Bridge on the river Kwai (1957), Sam Spiegel's first movie on record is from 1932. Sam Spiegel died on Dezember 31, 1985 in St. Martin, Kanalinseln, England. His last motion picture on file dates from 1971.
Zivotopisné poznámky (v němčině): Andere Quellen geben 1903 als Geburtsjahr an. Nach Universitätsstudium in Wien 1930 bis 33 für die Universal tätig, dann bis 1937 als unabhängiger Produzent in Europa, circa 1940 nach Amerika und dort... Zivotopisné poznámky

Filmografie [Auszug]
1971: Nicholas and Alexandra
1966: The Chase
1959: Suddenly, last summer
1957: The Bridge on the river Kwai
1954: On the Waterfront
1951: The African Queen
1945: The Stranger
1942: Tales of Manhattan
1932: Wenn zwei sich streiten

Click for Filmografie

. 2 . 3 . 4 . 6 . 7 . 8


updated Mon 18. Jan. 2016

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Sam Spiegel - KinoTV © November 25, 2017 by Unicorn Media