Herbert Stass

No Photo of Herbert Stass
Herec - Německo
Narodil 7. říjen 1921 v Oebisfelde
Zemžel 11. listopad 1999 v Berlin
Mini-Biography:
Herbert Stass was born on October 7, 1921 in Oebisfelde. He was a German Herec, known for Satan ist auf Gottes Seite (1982), Wallenstein (1978), Die schöne Wilhelmine (1983), Herbert Stass's first movie on record is from 1957. Herbert Stass died on November 11, 1999 in Berlin. His last motion picture on file dates from 1997.

Filmografie [Auszug]
1997: Zwischen den Feuern
1993: Wolffs Revier: Mord hat Vorrang
1989: Quarantäne
1989: Vera und Babs (Serienhaupttitel)
1988: SOKO 5113 (Serienhaupttitel)
1985: Der Fahnder (Serienhaupttitel)
1984: Krimistunde (Serienhaupttitel)
1983: Die schöne Wilhelmine
1983: Martin Luther
1982: Satan ist auf Gottes Seite
1982: Es muss nicht immer Mord sein (Serienhaupttitel)
1979: Die Weber
1979: Beate S.
1979: Tatort - Ein Schuss zuviel
1978: Wallenstein
1978: Der Unbekannte
1975: Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht
1974: Eiger
1970: Interview mit Herbert K.
1969: Der Fall Liebknecht-Luxemburg
1968: Jerry Cotton - Der Tod im Roten Jaguar
1966: Der Mann aus Melbourne
1963: Der Unsichtbare
1961: Das Wunder des Malachias
1957: Madeleine und der Legionär

Click for Filmografie


updated Sat 08. Sep. 2012

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Herbert Stass - KinoTV © November 18, 2017 by Unicorn Media