Jerome Storm

No Photo of Jerome Storm
Režisér - USA
Narodil 11. listopad 1890 v Denver, Colorado, USA
Zemžel 10. červenec 1958 v Desert Hot Springs, California, USA
Mini-Biography:
Jerome Storm was born under the given name Jerome V. Storm on November 11, 1890 in Denver, Colorado, USA. He was an American Režisér, known for Romance of Sunshine Valley (1913), Red hot dollars (1919), St. Elmo (1923), Jerome Storm's first movie on record is from 1913. He was married to Mildred Richter. Jerome Storm died on July 10, 1958 in Desert Hot Springs, California, USA. His last motion picture on file dates from 1932.

Filmografie [Auszug]
1932: The Racing Strain
1923: St. Elmo
1923: Truxton King
1923: The Madness of Youth
1922: Honor First
1922: A California Romance
1922: Arabian Love
1919: Red hot dollars
1918: A Desert Wooing
1918: The Family Skeleton
1917: The Pinch Hitter
1917: The Iced Bullet
1917: The Bride of Hate
1916: The Honorable Algy
1916: Somewhere in France
1916: Civilization
1915: The Cup of Life
1915: In the Land of the Otter
1914: Shorty Falls Into a Title
1914: The Squire's Son
1913: Romance of Sunshine Valley

Click for Filmografie

. 16


updated Mon 28. Aug. 2017

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Jerome Storm - KinoTV © November 23, 2017 by Unicorn Media