Jerome Storm

No Photo

Režisér - USA
Narodil 11. listopad 1890 v Denver, Colorado, USA
Zemžel 10. červenec 1958 v Desert Hot Springs, California, USA

Mini-Biography:
Jerome Storm was born under the given name Jerome V. Storm on November 11, 1890 in Denver, Colorado, USA. He was an American Režisér, known for Romance of Sunshine Valley (1913), Red hot dollars (1919), St. Elmo (1923), Jerome Storm's first movie on record is from 1913. He was married to Mildred Richter. Jerome Storm died on July 10, 1958 in Desert Hot Springs, California, USA. His last motion picture on file dates from 1932.

Jerome Storm Filmografie [Auszug]
1932: The Racing Strain (Ředitel), with Donald Reed, Wallace Reid jr., Dickie Moore,
1923: St. Elmo (Ředitel), with John Gilbert, Barbara La Marr, Bessie Love,
1923: Truxton King (Ředitel), with John Gilbert,
1923: The Madness of Youth (Ředitel), with Julanne Johnston, John Gilbert,
1922: Honor First (Ředitel), with John Gilbert, Renée Adorée,
1922: A California Romance (Ředitel), with John Gilbert, Billie Dove,
1922: Arabian Love (Ředitel), with John Gilbert, Barbara Bedford, Barbara La Marr,
1919: Red hot dollars (Ředitel), with William Conklin, Gladys George, Charles Hill Mailes,
1918: The Vamp (Ředitel), with Enid Bennett, Douglas MacLean, Charles K. French,
1918: A Desert Wooing (Ředitel), with Enid Bennett, Jack Holt, Donald MacDonald,
1918: The Biggest Show on Earth (Ředitel), with Enid Bennett, Bliss Chevalier, Ethel Lynne,
1918: The Family Skeleton (Ředitel), Režie Victor Schertzinger, with Charles Ray, Sylvia Breamer, Andrew Arbuckle,
1918: Naughty, Naughty! (Ředitel), with Enid Bennett, Earle Rodney, Marjorie Bennett,
1918: The Keys of the Righteous (Ředitel), with Enid Bennett, Earle Rodney, George Nichols,
1917: The Pinch Hitter (Herci: Jimmie Slater), Režie Victor Schertzinger, with Charles Ray, Sylvia Breamer, Joseph J. Dowling,
1917: The Iced Bullet (Herci: Butler's Son), Režie Reginald Barker, with William Desmond, Robert McKim, J. Barney Sherry,
1917: The Bride of Hate (Herci: Paul Crenshaw), Režie Walter Edwards, with Frank Keenan, Margery Wilson,
1916: The Honorable Algy (Herci: Bud Harvey), Režie Raymond B. West, with Charles Ray, Margaret Thompson, Howard C. Hickman,
1916: Somewhere in France (Herci: Captain Henry Ravignac), Režie Charles Giblyn, with Louise Glaum, Howard C. Hickman, Joseph J. Dowling,
1916: Civilization (Herci: Blacksmith's Son), Režie Thomas H. Ince, Reginald Barker, with Herschel Mayall, Lola May, Howard C. Hickman,
1915: The Cup of Life (Herci: Sam Dugan), Režie Thomas H. Ince, Raymond B. West, with Bessie Barriscale, Enid Markey, Charles Ray,
1915: In the Land of the Otter (Herci: Henri Levesque), with Louise Glaum, Frank Borzage,
1914: Shorty Falls Into a Title (Herci: Lord Chatham), Režie Raymond B. West, with Shorty Hamilton, Charles Swickard,
1914: The Squire's Son (Herci), Režie Raymond B. West, with Ann Little, George Osborne, Charles Ray,
1913: Romance of Sunshine Valley (Herci: Jimmy Mullen), Režie Scott Sidney, with Marcia Moore, Charles Miller,

. 1 . 20

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Jerome Storm - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige