John Guillermin

John Guillermin

No Photo of John Guillermin
Režisér, Scénárista, Producer - Great Britain
Narodil 11. listopad 1925 v London, England, UK
Zemžel 27. září 2015 v Topanga Canyon, California, USA

Mini-Biography:
John Guillermin was born on November 11, 1925 in London, England, UK. He was an English Režisér, Scénárista, Producer, known for Tarzan's Greatest Adventure (1959), El Condor (1970), Sheena (1984), John Guillermin's first movie on record is from 1957. John Guillermin died on September 27, 2015 in Topanga Canyon, California, USA. His last motion picture on file dates from 1989.

FilmografieFilmografie [Auszug]
1989: Dead or alive (Ředitel), with Scott Wilson, Kris Kristofferson, Mark Moses,
1986: King Kong Lives (Ředitel), with George Yiasomi, Peter Elliot, Peter Michael Goetz,
1984: Sheena (Ředitel), with Tanya Roberts, Donovan Scott, Elizabeth von Toro,
1977: Death on the Nile (Ředitel), with Peter Ustinov, Jane Birkin, Bette Davis,
1976: King-Kong (Ředitel), with Jeff Bridges, Charles Grodin, Jessica Lange,
1976: King Kong (Ředitel), with John Randolph, Jeff Bridges, Charles Grodin,
1974: The towering inferno (Ředitel), with Sheila Allen, Susan Blakely, Richard Chamberlain,
1972: Skyjacked (Ředitel), with Forrest Wood, James Brolin, Jeanne Crain,
1970: El Condor (Ředitel), with Jim Brown, Mariana Hill, Patrick O'Neal,
1969: The Bridge at Remagen (Ředitel), with Bradford Dillman, Sonja Ziemann, Matt Clark,
1967: House of Cards (Ředitel), with Rosemary Dexter, Inger Stevens, Orson Welles,
1966: The Blue Max (Ředitel), with Karl Michael Vogler, Anton Diffring, Jeremy Kemp,
1965: Rapture (Ředitel), with Dean Stockwell, Murray Evans, Patrizia Gozzi,
1962: Tarzan goes to India (Ředitel), with Mark Dana, Leo Gordon, Feroz Khan,
1960: The day they robbed the bank of England (Ředitel), with Peter O'Toole, Aldo Ray, Elizabeth Sellars,
1959: Tarzan's Greatest Adventure (Ředitel), with Sara Shane, Scilla Gabel, Anthony Quayle,
1958: I was Monty's Double (Ředitel), with Cecil Parker, Michael Hordern, Clifton James,
1957: The whole truth (Ředitel), with Stewart Granger, Gianna Maria Canale,

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - John Guillermin - KinoTV Check Page Rank Pagerank Anzeige 
John Guillermin - KinoTV updated Sat 13. Jan. 2018