Charles Maigne

Charles Maigne

No Photo of Charles Maigne
Scénárista, Režisér, Editor - USA
Narodil 11. listopad 1879 v Richmond, Virginia, USA
Zemžel 28. listopad 1929 v San Francisco, California, USA

Mini-Biography:
Charles Maigne was born on November 11, 1879 in Richmond, Virginia, USA. He was an American Scénárista, Režisér, Editor, known for The Trail of the Lonesome Pine (1923), Drums of Fate (1923), The Bottle Imp (1917), Charles Maigne's first movie on record is from 1916. Charles Maigne died on November 28, 1929 in San Francisco, California, USA. His last motion picture on file dates from 1923.

Filmografie
1916: The Brand of Cowardice [Napsal, Příběh] [Ředitel: John W. Noble] 
1917: The Golden Fetter [Napsal] [Ředitel: Edward LeSaint] 
1917: The Bottle Imp [Napsal] [Ředitel: Marshall Neilan] 
1917: Barbary Sheep [Napsal] [Ředitel: Maurice Tourneur] 
1917: The Hungry Heart [Napsal] [Ředitel: Robert G. Vignola] 
1917: The Rise of Jenny Cushing [Napsal] [Ředitel: Maurice Tourneur] 
1918: Rose of the World [Napsal] [Ředitel: Maurice Tourneur] 
1918: The Knife [Napsal] [Ředitel: Robert G. Vignola] 
1918: The Song of Songs [Napsal] [Ředitel: Joseph Kaufman] 
1918: The Blue Bird [Napsal] [Ředitel: Maurice Tourneur] 
1918: The Lie [Napsal] [Ředitel: J. Searle Dawley] 
1918: Prunella [Architekt] [Ředitel: Maurice Tourneur] 
1918: A Doll's House [Napsal] [Ředitel: Maurice Tourneur] 
1918: The Danger Mark [Napsal] [Ředitel: Hugh Ford] 
1918: Heart of the Wilds [Napsal] [Ředitel: Marshall Neilan] 
1918: Out of a Clear Sky [Napsal] [Ředitel: Marshall Neilan] 
1918: In the Hollow of Her Hand [Ředitel, Napsal, Střih] 
1919: The Firing Line [Ředitel] 
1919: The Invisible Bond [Ředitel, Napsal] 
1920: The Copperhead [Ředitel, Napsal] 
1920: A Cumberland Romance [Ředitel, Napsal] 
1921: The Kentuckians [Ředitel] 
1923: The Trail of the Lonesome Pine [Ředitel] 
1923: Drums of Fate [Ředitel] 

Publikace
- Giornate del cinema muto Pordenone 2014 Katalog pg 45

Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Charles Maigne - KinoTV

Charles Maigne - KinoTV updated Mon 18. Sep. 2017