Die Launen des Schicksals

Rendező: Max Mack, Németország, 1912

Németország, 1912


Színész és a csapat

Gyártó Eiko-Film GmbH, Berlin
Vitascope GmbH, Berlin
Producer Vitascope GmbH, Berlin
Rendező Max Mack
Forgatókönyv Max Mack
Operatőr Hermann Böttger
Színész Max Mack
Lotte Neumann
Hanni Weisse
Erwin Fichtner

Technikai információk
Drehort resp. Ateliers: Komet-Film-Atelier, Müllerstrasse 182, Berlin
Kategória: Short Feature Film
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,37 - fekete-fehér film,, 605 méter, 2 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 2. november 1912 in

Szinopszis (német)
Nach dem Tode seiner Mutter, wird der Sohn von Freund hinabgezogen. Die Schwester findet und pflegt ihn. [earlycinema.uni-koeln.de]

General Information

Die Launen des Schicksals is a motion picture produced in the year 1912 as a Németország production. The Film was directed by Max Mack, with Max Mack, Lotte Neumann, Hanni Weisse, Erwin Fichtner, in the leading parts. There are no reviews of Die Launen des Schicksals available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Die Launen des Schicksals (1912) - KinoTV Movie Database (M)