The Outlaw

Rendező: Howard Hughes, Howard Hawks, USA, 1941

USA, 1941
Plakatmotiv The Outlaw, © RKO Radio Pictures


Színész és a csapat

Gyártó RKO Radio Pictures
Producer Howard Hughes
Rendező Howard Hughes
Howard Hawks [(нет в титрах)]
Forgatókönyv Jules Furthman
Ben Hecht [(нет в титрах)]
Operatőr Gregg Toland
Zeneszerző Victor Young
Színész Jane Russell
Jack Buetel
Walter Huston
Thomas Mitchell

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,37 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 115 minutes, 3220 méter
Hangrendszer: Mono
Szenenphoto aus The Outlaw, © RKO Radio Pictures

Vélemények (német): "Verstaubte und langweilige Westernklamotte. Nicht zu empfehlen." (Evangelischer Filmbeobachter, 1955)

General Information

The Outlaw is a motion picture produced in the year 1941 as a USA production. The Film was directed by Howard Hughes, Howard Hawks, with Jane Russell, Jack Buetel, Walter Huston, Thomas Mitchell, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file;

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - The Outlaw (1941) - KinoTV Movie Database (M)