The Sea Wolves

Rendező: , Great Britain, Switzerland, USA, 1979


    Genre: Action, Kriegsfilm,


Színész és a csapat

Gyártó Lorimar
Forgatókönyv Reginald Ross
Reginald Rose
Operatőr Tony Imi
Színész Terence Longdon [Malverne]
Gregory Peck [Leutnant Pugh]
Roger Moore [Captain Stewart]
David Niven [Grice]
Trevor Howard [Cartwright]
Patrick Allen
Kenneth Griffith
Wolf Kahler
Barbara Kellerman [Mrs. Cromwell]
Patrick Macnee [Maj. Yogi Crossley]

Technikai információk
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,85 - fekete-fehér film,Lenght: 120 minutes
Hangrendszer: mono

Szinopszis (német)
Zweiter Weltkrieg. Englische Spione erfahren zufällig von einem deutschen Agenten im neutralen portugiesischen Hafen von Goa. Dieser soll über einen versteckten Sender die Schiffsbewegungen im Indischen Ozean an die lauernden deutschen U-Boote, bekannt als die "Seewölfe", übermitteln. Sofort plant die Britische Abwehr eine Geheimoperation gegen die deutsche Spionagezentrale. (Pressetext)

The Sea Wolves is a motion picture produced in the year 1979 as a Great Britain, Switzerland, USA production. The Film was directed by with Terence Longdon, Gregory Peck, Roger Moore, David Niven, Trevor Howard, in the leading parts. There are no reviews of The Sea Wolves available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:


Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - The Sea Wolves (1979) - KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige