The Charge of the Light Brigade

Rendező: J. Searle Dawley, USA, 1912

USA, 1912


Színész és a csapat

Gyártó Thomas A. Edison, Inc.
Forgalmazó cég General Film Company
Rendező J. Searle Dawley
Színész J. Searle Dawley [Captain Morris (as Benjamin Wilson)]
Richard Neill [Captain Nolan]
James Gordon [Lord Raglan - Commander-in-Chief of the British Forces]
Charles Sutton [Lord Lucan]

Technikai információk
Drehort resp. Ateliers: Cheyenne, Wyoming, USA
Kategória: Short Feature Film
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,
Hangrendszer: silent
Bemutató: 11. október 1912 in USA
Vorhandene Kopien: Kopien des Films sind erhalten [Archiv: BFI/National Film And Television Archive (London) National Archive]

General Information

The Charge of the Light Brigade is a motion picture produced in the year 1912 as a USA production. The Film was directed by J. Searle Dawley, with , Richard Neill, James Gordon, Charles Sutton, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of The Charge of the Light Brigade available.

Irodalom - The New York Dramatic Mirror, October 16, 1912, pg 35

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - The Charge of the Light Brigade (1912) - KinoTV Movie Database (M)