Most dangerous man alive

Rendező: Allan Dwan, USA, 1961

USA, 1961
Plakatmotiv Most dangerous man alive, © Columbia Pictures Corporation


Színész és a csapat

Gyártó Columbia Pictures Corporation
Producer Benedict Bogeaus
Rendező Allan Dwan
Forgatókönyv James Leicester
Phillip Rock
ötlet Phillip Rock
Michael Pate
Operatőr Carl Carvahal
Zeneszerző Louis Forbes
Vágó Carlos Lodato
Kosztümterv Carlos Lodato
Színész Ron Randall [Eddie Candell]
Elaine Stewart [Carla Angelo]
Debra Paget [Linda Marlow]
Anthony Caruso [Andy Damon]
Gregg Palmer [Lt. Fisher]
Morris Ankrum [Capt. Davies]
Joel Donte [Franscetti]
Steve Mitchell [Devota]
Jay Novello [Polizist]
Tudor Owen [Dr. Mecker]

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Color,Lenght: 82 minutes
Hangrendszer: Mono

Szinopszis (német)
Eddie Candell, der Chef eines florierenden Erpresserrings, landet im Gefängnis, weil einer seiner Freunde ihn verrät. Er entkommt, wird jedoch in der Wüster Opfer einer Atomexplosion. Sein Fleisch wird zu Stahl. Unverwundbar geworden, führt er seinen Rachefeldzug fort, bis ihn die Armee unschädlich macht. (Locarno Katalog 2002)

Vélemények (német): Laut Yves Boisset ist dieses letzte Werk Dwans «ein seltsamer kleiner Film, unglaublich billig und doch sehr schön, der schwungvoll zelebriert, wie sich Sciencefichtion und Krimi durchdringen.» (Locarno Katalog 2002)

General Information

Most dangerous man alive is a motion picture produced in the year 1961 as a USA production. The Film was directed by Allan Dwan, with Ron Randall, Elaine Stewart, Debra Paget, Anthony Caruso, Gregg Palmer, in the leading parts.

Irodalom Locarno, Festival Katalog 2002, pg 283

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Unter anderem wurde der Film bei folgenden Filmfestivals aufgeführt:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Most dangerous man alive (1961) - KinoTV Movie Database (M)