Barishnja i khuligan

Rendező: Vladimir Majakovskij, Jevgenij Slavinskij, Russia , 1918

Russia , 1918
Szenenphoto aus Barishnja i khuligan, © Neptun Studio, Moskau


Színész és a csapat

Gyártó Neptun Studio, Moskau
Rendező Vladimir Majakovskij
Jevgenij Slavinskij
Forgatókönyv Vladimir Majakovskij
A bemutató után Edmondo de Amicis [The Workers' Teacher]
Operatőr Jevgenij Slavinskij
Látványtervező Vladimir Jegorov
Színész Fjodor Dunajev [The headmaster]
Vladimir Majakovskij [The hooligan]
Aleksandra Rebikova [The teacher]

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 35 minutes, 885 méter, 4 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 20. december 1918 in Russland
Vorhandene Kopien: Unvollständige Kopien des Films existieren [Archiv: Gosfilmofond of Russia (Moscow)]

General Information

Barishnja i khuligan is a motion picture produced in the year 1918 as a Russia production. The Film was directed by Vladimir Majakovskij, Jevgenij Slavinskij, with Fjodor Dunajev, Vladimir Majakovskij, Aleksandra Rebikova, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Barishnja i khuligan available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Unter anderem wurde der Film bei folgenden Filmfestivals aufgeführt:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Barishnja i khuligan (1918) - KinoTV Movie Database (M)