The wonderful chance

Rendező: George Archainbaud, USA, 1920

USA, 1920
Plakatmotiv The wonderful chance, © Selznick Pictures Corporation


Színész és a csapat

Gyártó Selznick Pictures Corporation
Forgalmazó cég Selznick Pictures Corporation
Rendező George Archainbaud
Forgatókönyv Mary Murillo
Színész Eugene O'Brien [Lord Birmingham]
Martha Mansfield [Peggy Winton]
Tom Blake [Red Dugan]
Rudolph Valentino [Joe Klingsby]
Warren Cook [Parker Winton]
Joseph Flanagan [Haggerty (as Joe Flanagan)]

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,, 5137 feet, 5 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 27. szeptember 1920 in USA
US Copyright: 05. Oktober. 1920 - ©LP.15762
Vorhandene Kopien: Kopien des Films sind erhalten [Archiv: Cinémathèque Royale de Belgique (Bruxelles), Cineteca Del Friuli (Gemona), George Eastman House (Rochester), Museum of Modern Art (New York), BFI - National Film And Television Archive (London), UCLA Film And Television Archive (Los Angeles)]

General Information

The wonderful chance is a motion picture produced in the year 1920 as a USA production. The Film was directed by George Archainbaud, with Eugene O'Brien, Martha Mansfield, Tom Blake, Rudolph Valentino, Joseph Flanagan, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of The wonderful chance available.

Irodalom - Exhibitor's Trade Review, 9 October 1920, pg 1997.
- The Motion Picture News, 9 October 1920, pg 2883.
- The Motion Picture News, 30 October 1920, pg 3348.
- The Moving Picture World, 30 October 1920, pg 3398.

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - The wonderful chance (1920) - KinoTV Movie Database (M)