Das Mirakel

Rendező: Mime Misu, Németország, 1912

Németország, 1912


Színész és a csapat

Gyártó Continental-Kunstfilm GmbH. Berlin
Producer Max Rittberger
Rendező Mime Misu
Forgatókönyv Mime Misu
Operatőr Emil Schünemann
Színész Lore Giesen
Mime Misu [Részvétel megkérdőjelezhető vagy fedezetlen]
Anton Ernst Rückert

Technikai információk
Technikai információk Formátum: 35 mm - fekete-fehér film,, 4 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 18. október 1912 in New York

General Information

Das Mirakel is a motion picture produced in the year 1912 as a Németország production. The Film was directed by Mime Misu, with Anton Ernst Rückert, Lore Giesen, Mime Misu, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Das Mirakel available.

Irodalom - Michael Wedel, Mime Misu, eine transatlantische Karriere, in KINtop Nr. 10, 2001 (zur Kontroverse um diesen Film und den Film von Max Reinhradt)

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Das Mirakel (1912) - KinoTV Movie Database (M)