A Day That is Gone

Rendező: N. N., USA, 1915

USA, 1915
Szenenphoto aus A Day That is Gone, © Majestic Motion Picture Company


Színész és a csapat

Gyártó Majestic Motion Picture Company
Forgalmazó cég Mutual Film
Rendező N. N.
Színész Charles Clary [Edward Grey]
Seena Owen [Elaine (as Signe Auen)]
Eugene Pallette [Elaine's Brother]
Olga Grey [Enid]
Cyril Chadwick
Howard Gaye
George Nichols

Technikai információk
Kategória: Short Feature Film
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,, 600 méter, 2000 feet, 2 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 28. február 1915 in USA

General Information

A Day That is Gone is a motion picture produced in the year 1915 as a USA production. The Film was directed by N. N., with Charles Clary, Seena Owen, Eugene Pallette, Olga Grey, George Nichols, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of A Day That is Gone available.

Irodalom Lauritzen-Lundquist, American FilmIndex 1908-1915, pg 134;

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - A Day That is Gone (1915) - KinoTV Movie Database (M)