Hypocrites

Rendező: Lois Weber, USA, 1915

USA, 1915
Szenenphoto aus Hypocrites, © Bosworth Productions


Színész és a csapat

Gyártó Hobart Bosworth Productions
Forgalmazó cég Paramount Pictures, Inc.
Producer Lois Weber
Phillips Smalley [(нет в титрах)]
Rendező Lois Weber
Forgatókönyv Lois Weber
Operatőr George W. Hill
Dal Clawson
Látványtervező Frank Ormston [Technical Director]
Színész Courtenay Foote [Gabriel, the Ascetic]
Myrtle Stedman [The Woman]
Herbert Standing [The Abbot]
Adele Farrington [The Queen]
Nigel de Brulier [(нет в титрах)]
Nigel de Brulier [(нет в титрах)]

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm, 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 54 minutes, 18 frames per second
Hangrendszer: silent
Bemutató: 20. január 1915 in USA

General Information

Hypocrites is a motion picture produced in the year 1915 as a USA production. The Film was directed by Lois Weber, with Courtenay Foote, Myrtle Stedman, Herbert Standing, Adele Farrington, Nigel de Brulier, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Hypocrites available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Unter anderem wurde der Film bei folgenden Filmfestivals aufgeführt:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Hypocrites (1915) - KinoTV Movie Database (M)